Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

2. 9. 2014.

RFL Centar: Skugrić nadigrao Trebavu

DOBOJ - Fudbaleri Skugrića obilježili su 3. kolo u Regionalnoj fudbalskoj ligi Centar jer su jedini uspjeli da osvoje tri boda u gostima. 

Oni su u veoma kvalitetnoj i dobroj fudbalskoj predstavi uspeli da trijumfuju u Osječanima i tako zadrže čelnu poziciju na tabeli. Dobojski plavi odigrali su dobar meč sa komšijama iz Pridjela Donjeg i uknjižili nove bodove što je uspjelo i novajliji u ovoj ligi Poletu 1926 u susretu sa Posavinom. 

Sigurni kod kuće bili su „hajduci“ iz Batkuše koji su ispratili goste iz Slatine sa tri gola kao i Kostajničani jer su bili nemilosrdni prema Obudovljanima.

Veliko iznenađenje je nerešen ishod u Gajevima gde je domaćin bio apsolutni favorit. Međutim, gosti iz Paklenice ne samo da su vodili do samog finiša već su imali još nekoliko prilika za gol ali su dozvolili domaćinu da u sudijskoj nadoknadi isčupa bod.

Vranjačani su bili dobar domaćin fudbalerima Rudanke ali su ih ispratili kući sa jednim golom i sa tri nova boda na svom kontu.

REZULTATI 3. KOLA: Kostajnica: Naša krila - Crvena zvijezda (O) 3:1, Osječani: Trebava - Skugrić 2:3, Gajevi: Crvena zvijezda - Ozren 2:2, Brod : Polet 1926 - Posavina 3:2, Batkuša: Hajduk - Budućnost 3:0, Doboj: Željezničar - Pridjel Donji 3:1, Vranjak: Vranjak - Rudanka 1:0.

TABELA: Skugrić 9, Željezničar, Polet 1926 6, Hajduk, Trebava, Naša krila, Rudanka, Budućnost, Vranjak 4, Posavina, Ozren 3, Crvena zvijezda (G) 2, Pridjel Donji, Crvena zvijezda (O) 1 bod.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Нема коментара:

Постави коментар