Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

2. 9. 2014.

PFL Doboj: Rudari se ne plaše

DOBOJ - Novajlija u Područnoj fudbalskoj ligi Doboj Rudar iz Stanara pokazao je i u trećem susretu da ima dobru i kvalitetnu ekipu.

Ovaj put žrtva Rudara bila je Mladost koja je pred svojim navijačima primila četiri gola koje su u mrežu golmana Tanackovića smjestili Goran Kvržić (2), Tadić i Radić. Sa maksimalnim brojem bodova , dva više od Dugopoljaca, koji su samo remizirali sa Crkvinom, rudari drže vrh tabele.

U gostima su slavili i Dobrinjci koji su iznenadili Dubičane i zasluženo odneli pun plen. I drugi novajlija Pelagićevo bio je siguran kod kuće i sa tri gola u mreži ispratio Kladarčene dok su gledaoci u Čečavi videli čak sedam golova. Ukrina je potopila goste iz Vinske a u Jakešu Osinjani su pružili snažan otpor fudbalerima Sloge ali nisu uspeli da izbegnu poraz. U Kruškovom Polju nije bilo fudbala jer je susret sa Sijekovčanima odložen.

REZULTATI 3. KOLA: Pelagićevo: Pelagićevo-Kladari Gornji 3:0, Tišina: Mladost-Rudar 2:4, D.Dubica: Bratstvo-Mladost (D) 1:2, Čečava: Ukrina-Sloboda 5:2, Dugo Polje: Sloga –Crkvina 2:2, Jakeš: Sloga-Borac 3:2. Kruškovo Polje: Zvijezda-Zadrugar (-). 

TABELA: Rudar 9, Sloga (DP) 7, Zvijezda, Ukrina, Sloga (J), Pelagićevo 6, Crkvina, Mladost (D) 4, Bratstvo (DD) 3. Mladost (T) 2, Zadrugar 1, Borac, Kladari Gornji 0 bodova.


(AUTOR: Slobodan Babić)

Нема коментара:

Постави коментар