Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

14. 8. 2014.

Oživljavaju fudbalski tereni dobojske regije

DOBOJ - Nakon dvomJesečne pauze fudbalski tereni na dobojskom regionu ponovo će oživjeti. Narednog vikenda, u subotu i nedjelju, fudbaleri Regionalne fudbalske lige centar i Područne fudbalske lige Doboj krenuće u bitku za bodove.

- I pored veoma teških uslova nakon polave, uspjeli smo da pripreme za početak prvenstva privedemo uspešno kraju. Organizovali smo seminare za stručna lica, odnosno sudije, delegate i kontrolore a izvršen je i pregled stadiona. U svakom slučaju, svi susreti će biti odigrani, a ekipe čiji stadioni su uništeni poplavom igraće u susjedstvu - kaže Ljubiša Tripunović, generalni sekretar PFS Doboj.

U Regionalnoj fudbalskoj ligi centar konkurencija za vrh biće veoma jaka a prema prikazanim igrama u pripremnom periodu najozbiljniji kandidati su dobojski Željezničar, Budućnost (Slatina) i Crvena zvijezda (Obudovac). 

Ako bi se tražili favoriti u Područnoj fudbalskoj ligi onda su šanse na strani dugopoljske i jakeške Sloge kao i Zadrugara iz Sijekovca, ali ne treba potcjenjivati ni novajliju u ovoj ligi, Rudar iz Stanara koji ima veoma kvalitetnu i jaku ekipu.

U 1. kolu Regionalne fudbalske lige centar sastaju se: Skugrić-Crvena zvijezda (O), Naša krila-Ozren, Trebava-Posavina, Crvena zvijezda (G)-Budućnost, Polet 1926-Pridjel Donji, Hajduk-Rudanka, Željezničar-Vranjak.

Susreti 1. kola Područne fudbalske lige: Rudar-Kladari Gornji, Pelagićevo-Zadrugar, Mladost (T)-Mladost (D), Zvijezda-Sloboda, Bratstvo-Crkvina, Ukrina-Borac, Sloga (DP)-Sloga (J.).

(AUTOR: Slobodan Babić)

Нема коментара:

Постави коментар