Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

13. 8. 2014.

Od sutra promjena vremena

Republiku Srpsku i Federaciju BiH /FBiH/ sutra poslije podne očekuje promjena vremena, a u većini krajeva postoji mogućnost za pljuskove sa grmljavinom.

U prvom dijelu dana u Krajini će biti oblačnije i uglavnom suvo, a u ostalim krajevima sunčano i toplo, a popodne i do kraja dana u pojedinim krajevima počeće padati kiša.

Lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u zapadnim i sjevernim krajevima, a do večeri i tokom noći i na istoku. Ponegdje može biti grada, navode iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Najniža temperatura vazduha od 16 do 23, a a najviša dnevna od 25 do 30 na zapadu i sjeveru, u ostalim predjelima od 30 do 36 stepeni Celzijusovih.

Meteorolozi su i za naredne dan najavili prijatniju dnevnu temperaturu vazduha, bez vrućine.

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda navode da preovladava pretežno vedro vrijeme sa dnevnom temperaturom vazduha do 36 stepeni Celzijusovih koliko je danas u 14.00 časova izmjereno u Čapljini.

U Mostaru je bilo 35 stepeni, u Trebinju, Višegradu, Tuzli, Zenici i Rudom 34, Bijeljini, Doboju, Neumu, Srebrenici, Zvorniku i Foči, Sarajevu i Bileći 32 stepeni.

U Banjaluci je u 14.00 časova izmjeren 31 stepen, u Prijedoru i Livnu 30, na Sokocu 29 i u Nevesinju 29, u Gacku, Novom Gradu 28, na Han Pijesku, u Kalinoviku, Kupresu 27, na Čemernu 25, a na Bjelašnici 18 stepeni Celzijusovih.

Нема коментара:

Постави коментар