Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

26. 8. 2014.

MFL Doboj startuje 31. avgusta

Predstavnici klubova MFL Doboj
DOBOJ - Prvenstvena sezona u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Doboj počinje u nedjelju 31. avgusta. Ovo je odlučeno na Konferenciji klubova održanoj u Doboju.

Komesar za takmičenje MFL Doboj Vjekoslav Čakarević istakao je da će u narednoj prvenstvenoj sezoni u ovom rangu takmičenja biti 12 klubova tako da će i obaveze OFS Doboj u pogledu organizacije takmičenja biti daleko veće. On je apelovao na predstavnike klubova da ulože maksimalan napor kako bi se takmičenje odvijalo prema fudbalskim propisima i da utakmice budu organizovane u što boljim uslovima.

Predstavnici svih klubova MFL Doboj bili su jedinstveni u stavu da je ovo rang takmičenja u kome je u prvom planu okupljanje mladih fudbalera, druženje i sportsko nadmetanje. Oni su stavili i obavezu Savezu da preuzme odgovornost  kada su u pitanju službena lica (sudije, delegati, kontrolori...)  koji treba što korektnije da obave svoj posao.

Na kraju rada Konferencije za predsjednika je izabran Momčilo Stević iz Osinje, a izvučeni su takmičarski brojevi ekipa i utvrđen raspored utakmica za narednu sezonu. U fudbalskoj sezoni 2014/15. u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Doboj takmičiće se: 4. juli (Pojezna), Borac (Lužani), Hajduk (Kožuhe), Polet (Podnovlje), Zvijezda (Kakmuž), OFK  Zborište  (Zborište), Vučijak (Majevac), 27. juli (Kalenderovci), Borac (Kotorsko), NK Željezničar (Pridjel Gornji) i Borac 1975 (Osinja).

U 1. kolu, 31. avgusta, sastaju se: 4. juli - Borac 1975, Borac (L) - NK Željezničar, Hajduk - Borac (K), Polet - 27. juli, BSK - Vučijak, Zvijezda - Zborište.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Нема коментара:

Постави коментар