Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

26. 8. 2014.

RFL Centar: Željo "zaribao" u Rudanci

Duel Rudanke i Željezničara
DOBOJ - Drugo kolo u Regionalnoj fudbalskoj ligi Centar obilježio je poraz favorizovanih dobojskih plavih i nešto slabija efikasnost napadača.

Naime, Željezničar, koji je važio za favorita u susretu sa Rudankom doživio je minimalan poraz, a domaćin pokazao da se neće šaliti u nastavku prvenstva.

Iznenađenje su priredili i Vranjačani koji su sa vrućeg terena u Obudovcu odnijeli bod a neriješeno je bilo i u Paklenici gde je gostovala Trebava.

Skugrić je i u drugoj utakmici prikazao dobru igru i obradovao svoje simpatizere i navijače novom pobedom nad Kostajničanima i sada je vodeća ekipa na tabeli. 

Efikasna je bila i Posavina koja je Gajevljane ispratila sa četiri gola , dok je novajlija u ligi Polet 1926 pružio dostojan otpor u Slatini, ali poraz nije moga da izbegne.

U Pridjelu Donjem nije bilo fudbala jer je jako nevreme proteklog vikenda onemogućilo domaćinu da osposobi teren za odigravanje utakmice gde je trebalo da gostuje Hajduk. 

REZULTATI 2. KOLA: Obudovac: Crvena zvijezda - Vranjak 1:1, Rudanka: Rudanka - Željezničar 1:0, G. Slatina: Budućnost - Polet 1926 2:1, Miloševac: Posavina - Crvena zvijezda (G) 4:1, Paklenica: Ozren - Trebava 1:1, Skugrić: Skugrić - Naša krila 3:1, Pridjel Donji: OFK Pridjel - Hajduk odloženo.

TABELA: Skugrić 6, Trebava, Rudanka, Budućnost 4, Željezničar, Posavina, Polet 1926. 3, Ozren 2, Naša krila , Crvena zvijezda (G), Vranjak, Crvena zvijezda (O), Hajduk (-1) 1, OFK Pridjel Donji (-1) 0 bodova.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Нема коментара:

Постави коментар