Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

24. 8. 2014.

Proslavljen završetak izgradnje lovačke kuće u Tekućici

foto: arhiva
DOBOJ - Juče je u selu Tekućica u opštini Doboj upriličena proslava završetka izgradnje lovačke kuće koju su izgradili članovi Lovačke sekcije "Tekućica".

Proslavi su prisustvovali mnogi članovi Lovačke sekcije "Tekućica" kao i nekoliko javnih ličnosti iz svijeta politike. Između ostalih na proslavi su se pojavili istaknuti član SDS-a Boris Jerinić, kao i predstavnici Koalicije Borci za novu politiku.

Tom prilikom predstavnici Koalicije Borci za novu politiku predsjedniku Lovačke sekcije, gospodinu Draganu Deviću čestitali su na odlično urađenom poslu i uručili prigodan poklon.

- Prezadovoljan sam do sada urađenim poslom. Akciju su započela dva čovjeka nakon čega ih je podržalo još 26 lovaca iz Lovačke sekcije "Tekućica". Osam ljudi je iznijelo najveći teret na svojim leđima - rekao je Zoran Dević i najavio buduće planove.

- U narednom periodu želimo urediti prilazni put, napraviti most preko potoka i nastaviti opremanje kuće uz pomoć donatora - kaže Dević, član Lovačke sekcije "Tekućica", koordinator Lovnog revira Ozren i član Upravnog odbora Lovačkog udruženja "Fazan".
Predstavnici Koalicije Borci za novu politiku uručuju poklon

Нема коментара:

Постави коментар