Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

16. 7. 2014.

Višestruki provalnik iz Doboja "pao" u Modriči

MODRIČA - Muškarac D.M. uhapšen je jutros u Modriči, jer je u proteklom periodu izvršio šest krađa na benzinskim pumpama i u trgovinama u Modriči i u Doboju.

Kako je saopštio CJB Doboj, hapšenje lica D.M. iz Doboja, izvršeno je nakon što se Policijskoj stanici Modriča oko osam sati telefonom  obratio radnik obezbjeđenja „Alpha sekjuriti“ i prijavio da je aktiviran alarmni sistem na benzinskoj pumpi „Nestro petrol“ , u naselju Dobor, opština Modriča.

D.M. je zatečen u neposrednoj blizini mjesta događaja, u izvršenju krivičnog djela teška krađa, saopšteno je iz CJB Doboj.

Prilikom hapšenja pružao je aktivan otpor, oglušivši se o naređenje policajaca, pokušao je da pobjegne s lica mjesta, zbog čega je uz upotrebu fizičke snage i sredstava za vezivanje lišen slobode.

Utvrđeno je da je D.M. prethodno provalio ulazna vrata benzinske pumpe i otuđio 80 boksova raznih cigareta, koje su u platnenoj vreći pronađene iza objekta, a pronađen je i sakriveni automobil marke „golf“ koji je koristio prilikom vršenja krivičnog djela.

Policija u Doboju izvršila je i pretres stana koji koristi D.M., pri čemu je pronađen pištolj koji je otuđen u tom gradu, 16. juna.

(IZVOR: Nezavisne/FENA)

Нема коментара:

Постави коментар