Posjetite nas na novoj adresi >>> Glas Regije

4. 9. 2014.

MFL Doboj: Opet odlaganje utakmica

DOBOJ - U prvom kolu Međuopštinske fudbalske lige Doboj od pet odigrane su tri utakmice u kojima su domaćini bili neumoljivi.

Borac je u Lužanima pregazio plave iz Pridjela Gornjeg ne dozvolivši im da ozbiljnije ugroze njihov gol, a četiri puta se tresla mreža gostiju. Derbi u Kakmužu opravdao je očekivanja, a domaćin je uspeo minimlnom pobJedom da opravda ulogu favorita nad Zborištem. Kotorani su gostovali kod komšija „preko Bosne“ ali nisu uspjeli da izbjegnu poraz. Fudbaleri Hajduka slavili su minimalnu pobjedu, a da je rezultat bio povoljniji za goste ne bi bilo nezasluženo. Komšijski duel u Pojezni pripao je domaćinu koji se pokazao kao spremnija i efikasnija ekipa od Osinjana.

U poslednji trenutak su odloženi susreti Polet - 27. juli i BSK - Vučijak što ukazuje na ponavljanje scenarija iz finiša protekle sezone. Iako su na Konferenciji klubova pred početak prvenstva prtedstavnici svih ekipa zauzeli stav da se samo u izuzetnim prilikama susreti odgađaju ovaj put to je učinjeno bez jake argumentacije. 

Pred organima MFL Doboj ostaje da utvrde stvarne razloge odgađanja utakmica i da preduzmu odgovarajuće mjere. Klubovi koji nisu spremni za takmičenje bolje je da otakažu učešće nego da prvenstvenu sezonu čine neregularnom.

REZULTATI 1. KOLA: Lužani: Borac - NK Željezničar 3:0, Pojezna: 4. juli - Borac (O) 3:1, Kakmuž: Zvijezda - Zborište 2:1, Kožuhe: Hajduk - Borac (K) 1:0.


(AUTOR: Slobodan Babić)

Нема коментара:

Постави коментар